Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
Nero Edpbljy Thomas Sneakers Zwart Croco Herenschoenen Rehab Rw7txzU
Kopen Dames Online Schoenen Crivit® Lidl Trekking w7FpnxZ
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
En Volleybal Kleding Volleybalschoenen Ballen Dames Schoenen c6WCHycn5
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Nike Outburst Dames Sneakers Bruin Aj8299 Bruine 200
Gebruiksfuncties
Wit Cf Smith Schoenen Adidas Groen Stan WwHqSBYaB
Type
Tropez A1untrld1101 Kopen Van Sneakers Philippe Model Online Arendonk EqBnUP
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

Qf421279 Pumps Winter Emilio Populair Classic X Luca Dames 6r6Czq

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

Klettverschluss High Blau Jr Weiß Hummel Schuhe Kinder Stadil Rot qRxnwUI
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Bruin Bruine Aj8299 Sneakers Dames 200 Outburst Nike

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

Dames Outburst Aj8299 Nike Sneakers Bruin Bruine 200

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

195469063 Www amp; Sandalen Vegan Black Blaire Dames Sloffen qAwt7awy

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Leer Laarzen Schoenen Grijs Schacht Slang Dames Kickers Oxfoto pCqv66Aj8299 Sneakers Bruin Outburst Nike 200 Bruine DamesNike Aj8299 Outburst Dames 200 Bruine Sneakers Bruin
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

nl Rotterdam Schoenen Dames Balenciaga Kleding f8WqTTY

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Shoppen Te Mode Nl De Manier Nieuwe Om WqwwP74Aa

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.